lauantai 31. elokuuta 2013

Keuhkokalasta ym BEREAssa

Aiheesta on melkoinen keskustelu BEREA (Bible Evidence, Resources, Exegesis and Apologetics) sivulla transitional fossils.

Mottona heillä on Berean asukkaiden asenne:
Juutalaiset olivat täällä avarakatseisempia kuin Tessalonikassa. He ottivat sanan halukkaasti vastaan ja tutkivat päivittäin kirjoituksista, pitikö kaikki paikkansa.  Apt 17:11
Mainitulla sivulla on painavaa asiaa, linkkejä ja materiaalia, jota ei ole helppo - tai edes järkevä - yrittää ahtaa yhteen pieneen blogitekstiin. Sen sijaan suosittelen tutustumista myös siellä olevaan aineistoon ja erilaisiin näkemyksiin kalafossiilien merkityksestä. Siellä on keskustelun alussa varsin ajankohtainen kommentti

It goes without saying that if you do not understand a subject intimately, then your criticisms of what you perceive to be its shortcomings will reflect your misunderstandings rather than any genuine problem in that subject. Unsurprisingly, critics of evolution who claim to have found fatal problems with the theory are in general finding flaws with straw man versions of the theory at best. Sometimes, to quote Wolfgang Pauli, their arguments are not only not right, they are not even wrong.
BEREA

Tätä juuri kalareissulla haemme, että yhdessä ja ominpäin oppisimme tuntemaan luomakuntaa ja näin yleisen ilmoituksen innoittamina ylistäisimme Isää Jumalaa Hänen suurista teoistaan!

kuva Nature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti