sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kalareissun 2013 työjärjestys

Onko tuttu kala?
Placedorm synnyttää
Kuva Victoria Museo, Australia

Olen edellä nostanut esiin Jukka Korhosen mainitseman kirjoituksen Cocktail: falsifying Darwinism via falsifying the Geological column

Olen näyttänyt scordovan kirjoituksen taustalla olevan lähteen, Richard Miltonin kirjan vuodelta 2000, ja hahmotellut pääpiirteissä scordovan tekstin sisällön.

Toivottavasti tämä Petrille ja muille riittää tässä vaiheessa tästä kirjoituksesta.

En aio ryhtyä tässä blogissa laajaan  geologian perusteiden käsittelyyn, vaan tarkoituksella rajaan tämän kalareissun kaloihin ja Kalojen aikaan.

Tutustumalla hyvin kalajuttuihin, tunnistamalla kalavaleita ja putsaamalla verkkoihin saamaamme saalista kaikki tässä scordovan heitossa tulee kyllä vastaamme.

Sen sijaan että käymme mutapainia tämän scordova tyypin ja ystäviensä kanssa, käymme tutkimaan Jumalan luomakuntaa ja siitä tehtyjä empiirisiä havaintoja kaloista, tieteellisiä teorioita, joilla näitä havaintoja on selitetty, ja ihailemme ja ylistämme kalan Luojaa ja pyydämme edelleen kiitollisina Hänen armollista siunaustaan tiedoillemme ja opiskeluillemme!

Kalareissulla siis fokus on paljon tarkempi ja kohdistetumpi kuin scordovan provokatiivisessa artikkelissa, tutkimusote on paljon paljon rankempi ja totuudellisempi ja lähestymistapa luontoon ja kaloihin kyselevä, oppiva, opiskeleva, ei "me tiedämme jo kaiken" ja ex cathedra tuomio Lyellin ja Darwinin huikeista saavutuksista tai munauksista... kummasta on kyse, sen näemme mutta vain kärsivällisesti kaloja narraten.


Gogo kaloja! Frasnian kausi.
Kuva palaeos.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti